Portfólió

Handorino

handorino

A Handorino oktatási játékunk böngészőbőlAndroid eszközökön, és hamarosan iOS eszközökön is elérhető, és MouSense-szel is vezérelhető.

A Handorino célja kifejleszteni egy ingyenesen használható, érzelmileg fogékony, intelligens és személyre szabott gépi tanárt. A játékosok közös játéka több szempontból is segít minket ezen célunk elérésében.

 Az egyjátékos mód ingyenes és az is fog maradni. A többjátékos mód 2014. május 31-ig elérhető ingyenesen. A többjátékos mód használatával közreműködhet abban, hogy adatokkal bővülhessen a technológiai hátterünk és tanítási példákhoz juthassunk, amik segítik rendszerünket abban, hogy intelligensen tudja kiszolgálni az egyedül játszókat.

expertHandorinoLogo

Kreditek szerezhetőek és félrerakhatóak a többjátékos mód költségeire azáltal, hogy új tanítási tartalmakat készít; ehhez mi biztosítjuk ingyenesen a megfelelő szerkesztő eszközöket. A kreditek megszerzése függ a nemzetközi és elismert szakértőkből álló Szerkesztői Bizottság engedélyezésétől. Ők felülvizsgálják a beküldött anyagot, felmérik a pedagógiai szempontú alkalmazhatóságát és eldöntik, hogy használható-e tartalomnak az oldalon. Kreditek akkor szerezhetőek, ha az elkészített tartalmat használják többjátékos módban a játékosok és egyúttal számunkra is hasznosnak bizonyul a feljesztési cél elérésében. További részletekért felkeresheti a Gyakran Ismételt Kérdéseket az expert.handorino.com oldalon.

A többjátékos mód eléréséhez, kérjük jelentkezzen be a www.handorino.com oldalon, ahol meghívhatja barátait és regisztrálhatja gyermekeit vagy diákjait a profilbeállításoknál.

 

MouSense

MouSense logo_new

Mousense for Android

A Mousense for Android egy Androidos telefonon használható FEJEGÉR.

A szoftver ingyenes demo alkalmazása hamarosan felkerül a Google Play rendszerébe, ahol limitált funkciókkal kipróbálható.
A teljes szoftver, ami további opciókat is tartalmaz, úgy mint a kattintás, személyes testreszabhatóság, stb. fizetős formában lesz hozzáférhető.

 

*A Google Play (korábban: Android Market) a Google digitális tartalomszolgáltatása, ami magában foglal egy online boltot is, melyben zenék, filmek, könyvek, Android eszközökre írt játékok és más alkalmazások találhatók, valamint egy a felhőben futó médialejátszó. A szolgáltatás elérhető a weben, a hozzá írt androidos alkalmazással vagy a Google TV-n keresztül.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!